info | tjänster | personligt | wow | start

   

 

 Marknadsföring är alltid en utmaning. Det är lockelse, förförelse, dans, romans, kamp, kontaktspel och information.

Marknadsföringens funktion är i grund och botten bara att förmedla försäljarens budskap till kunden och få honom att köpa tjänsten ifråga. Det som passar en kund, passar kanske inte en annan, och tvärtom. 

Tillsammans med dig letar Finnjewel efter sätt att få fram ditt budskap. Man kan inte välja kommunikationssätt innan man vet vem man talar med. Vi tänker inte lista alla våra tjänster här. Vi försöker i stället få fram vad vi erbjuder. (Om du trots allt skulle vilja ha en lista på våra tjänster mejla Risto.

 Alla har vi en åsikt om allting. Ibland kommer åsikten från säkra fakta, andra gånger är det bara en magkänsla. För oss är båda lika viktiga för att fatta beslut om hur vi ska närma oss situationen. 

Tänk om er image i verkligheten är en helt annan än den som du eller ditt företag vill att folk ska uppfatta? Tänk om folk inte har en aning om att de behöver ditt företag? Eller om de helt enkelt inte bryr sig? 

Tala med dem. Berätta din historia. Berätta för alla, ropa ut på gator och torg. Berätta för alla som lyssnar. 

Sluta bluffa. 

Finnjewel Oy hjälper dig att berätta din historia. Vi hjälper till att hitta din publik, utvecklar din historia tillsammans med dig och hjälper dig att paketera den så att den når fram. Resultatet kan vara en sajt, en tidning, presentation, ny reklamplats, en bok eller en t-shirt. (Där kom en liten lista trots allt).
 Kom igen. Skicka er publikation till adressen nedan för att få gratis synpunkter och kommentarer.

Finnjewel Oy
PO Box 1159
00101 Helsingfors
Finland

 

Finnjewel Oy+358 (0)44-263 1317info@finnjewel.com